تاریخچه بسته بندی آب
اگر چه انتقال آب بخشی از اولین تمدن های بشر بودند، اولین بطری سازی آب در بریتانیا در سال 1622 آغاز شد.
(بریستول واتر) که از آبگرم در هاتولز گرفته شده یکی از اولین آب های بطری شده بود که به طور گسترده به بازار عرضه شد.
دانیل دفو در سال 1724 اشاره کرد که بیش از 15 کارخانه در بریستول وجود دارد، و تعداد زیادی بطری برای ارسال آب هاتول نه تنها به انگلستان بلکه در سراسر جهان آماده است. اولین آب توزیع شده تجاری در آمریکا توسط آبگرم جکسون در بوستون در سال 1767 بطری و فروخته شد.
در سال 1809 جوزف هاوکینز اولین حق ثبت اختراع ایالات متحده را برای آب معدنی تقلیدی صادر کرد.
آب بطری شده
آب پریر از قرن نوزدهم بطری شد و به طور گسترده در سراسر امپراتوری بریتانیا فروخته شد؛ در سال 1977 پریر در ایالات متحده راه اندازی شد.
امروزه، آب بطری دومین نوشیدنی تجاری محبوب در ایالات متحده است.
شیمی آب
بسیاری از پیشرفتهای اولیه در زمینه شیمی را میتوان به مطالعه آبهای معدنی طبیعی و تلاش برای تکرار آنها برای فروش تجاری نسبت داد.
جوزف پریستلی که در سال 1775 اکسیژن را کشف کرد، اولین مشارکت خود را در زمینه شیمی با حل کردن دی اکسید کربن در آب انجام داد که به همین دلیل در سال 1773 مدال کوپلی به او اعطا شد.
در سال 1973، مهندس ناتانیل وایت بطری های پلی اتیلن ترفتالات (پت) را به ثبت رساند، که اولین بطری پلاستیکی بود که فشار مایعات گازدار را تحمل می کرد.
امروزه پلاستیک پت به دلیل وزن سبک و مقاومت در برابر شکستن، جایگزین شیشه شده است.
برخی از انواع آب
آب قلیایی: این نوع آب سطح پی اچ تولید شده از طریق الکترولیز را افزایش می دهد.
آب آرتزین: آبی است که از یک سفره آب زیرزمینی سرچشمه می گیرد و سطح آب در آن در ارتفاعی بالاتر از بالای آبخوان قرار می گیرد.
فلوراید: این نوع آب حاوی فلوراید اضافه شده است. و برای نوزادان یا مهد کودک استفاده میشود.
آب زیرزمینی: این نوع آب از منبع زیرزمینی بدست می آید.
آب معدنی: این نوع آب از یک چشمه معدنی که حاوی مواد معدنی مختلف مانند املاح و ترکیبات گوگردی است بدست می آید و هیچ ماده معدنی نباید به این آب اضافه شود.