Close
Search
Searching...
No results
    خط تولید نوشابه Fresca

    خط تولید نوشابه Fresca

    فریسکا Fresca یک نوشیدنی غیرالکلی مرکبات با طعم گریپ فروت است که توسط شرکت کوکاکولا تولید می شود.
    کلمه Fresca در زبان ایتالیایی اسپانیایی و پرتغالی به معنی تازه است.
    در حال حاضر، فرسکا به عنوان "آب گازدار سودا فرسکا" تغییر نام یافته است،
    که در چهار طعم - مرکبات گریپ فروت، مرکبات گیلاس سیاه، مرکبات هلو و مرکبات شاه توت فرموله شده است و به عنوان نوشیدنی گازداربدون شکر و بدون کالری توصیف شده است.
    در ایالات متحده، Fresca در حال حاضر در بطری های پلاستیکی و قوطی های آلومینیومی فروخته می شود.

    تاریخ

    طبق دفتر ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده، "فرسکا" برای اولین بار توسط شرکت کوکاکولا در جولای 1962 به عنوان نام تجاری "آب پرتقال غلیظ منجمد" علامت تجاری شده است.
    فرسکا به عنوان نوشابه
    شرکت کوکاکولا فرمول اصلی نوشابه فرسکا را اینگونه توصیف کرد: "محصولی بر پایه مرکبات و بدون شکر - یک نوشیدنی گازدار و کم کالری، و گفت که نام فرسکا به این دلیل انتخاب شده است که کلمه «کوتاه، به یاد ماندنی و متمایز» است.
    فرسکا دومین محصول شیرین شده مصنوعی و کم کالری بود که توسط شرکت کوکاکولا عرضه شد.
    Fresca در درجه اول با Keurig Dr Pepper's Squirt رقابت می کند.
    تست بازاریابی
    کوکاکولا بازاریابی آزمایشی محدود فرسکا را در سال 1964 آغاز کرد.
    معرفی
    فرسکا در سال 1966 در سراسر ایالات متحده و بازارهای بین المللی معرفی شد.
    در سال 1966، جی پل آستین، رئیس شرکت کوکاکولا، اعلام کرد که سود شرکت از سال 1959 دو برابر شده است و گفت: «توسعه‌های دیگر، به ویژه معرفی فرسکا، که اکنون در حال انجام است، نویدبخش پیشرفت بیشتر در صنعت نوشیدنی‌ها است.
    مراجع متعدد در روزنامه‌های معاصر و وب‌سایت‌های شرکتی کوکاکولا به عرضه گسترده برند نوشابه فرسکا در ایالات متحده و بین‌المللی در سال 1966 اشاره دارد.
    در سال 1967 لاری ال ایزنرینگ، مدیر کل شرکت بطری سازی کوکاکولا در مدیسون (ویسکانسین) گفت: "فرسکای تازه معرفی شده و قهوه از پیش دم شده سریعترین محصولات شرکت در حال رشد بودند.

    تغییر بسته بندی

    بسته بندی فرسکا چندین بار تغییر یافته است.
    در سال 2005، کوکاکولا ظاهری معاصر به فرسکا داد. در طی این طراحی مجدد، دو طعم جدید (مرکبات هلو و مرکبات گیلاس سیاه) معرفی شدند و طعم اصلی گریپ فروت به نام (Citrus گازدار) تغییر یافت.
    بعداً "Sparkling" حذف شد و طعم اصلی به مرکبات اصلی تغییر یافت.
    پس از سال 2005 چندین طعم دیگر به خط تولید اضافه شد، اما آن طعم ها حذف شدند.

    ترکیبات

    در ایالات متحده و کانادا:
    آب گازدار
    اسید سیتریک
    آب گریپ فروت غلیظ
    سیترات پتاسیم
    آسپارتام
    سوربات پتاسیم
    صمغ اقاقیا
    آسه سولفام پتاسیم
    طعم های طبیعی
    گلیسرول استر کلوفون چوب
    بنزوات پتاسیم
    کلسیم دی سدیم EDTA