خط تولید آبمیوه Appletiser
Appletiser، یک آب میوه گازدار است که از ترکیب آب میوه با آب گازدار ایجاد می شود.
این آب میوه در سال 1966 توسط مهاجر فرانسوی به نام Edmond Lombardi، در Western Cape، آفریقای جنوبی ایجاد شد.
در حالی که آب میوه Appletiser، عمدتاً در آفریقای جنوبی فروخته می شود، همچنین به بیش از 20 کشور دیگر
از جمله جامعه توسعه آفریقای جنوبی، بریتانیا، بلژیک، اسپانیا، ژاپن، هنگ کنگ، استرالیا و نیوزلند صادر می شود.
تاریخ
در سال 1966، Edmond Lombardi، با ترکیب آب میوه با آب گازدار شروع به تولید آب میوه گازدار خود به نام Appletiser، کرد.
صادرات در سال 1969، به دو مجمع الجزایر آغاز شد: جزایر اسپانیا و ژاپن.
شرکت کوکاکولا در سال 1979، 50 درصد از سهام این برند را خریداری کرد.
در سال 1995 دو طعم مرکبات در نسخه محدود ارائه شد که عبارتند از Orangetise و Lemontise نام تجاری Appletiser توسط SABMiller در سال 2016،
به شرکت کوکاکولا فروخته شد و مارک های Tiser اکنون تحت مجوز (ASA) تولید می شوند که بخشی از عملیات بطری سازی نوشیدنی های کوکاکولا آفریقای جنوبی است.
در ماه مه 2017، CCBSA اعلام کرد که 17.5 درصد از سهام خود در (Appletiser SA) را به گروه (African Pioneer) فروخته است.
عناصر
آب میوه Appletiser، فاقد شکر یا رنگهای افزودنی است و در بستههای 750 میلیلیتری،
قوطیهای 250 میلیلیتری، قوطیهای 150 میلیلیتری، 275 میلیلیتری، 330 میلیلیتری، 350 میلیلیتری و 1.25 لیتری موجود هستند.
طیف رنگ های آب میوه Appletiser، صورتی و کهربایی، حاوی 80 درصد آب میوه و 20 درصد آب است.
ترکیبات
در هر 100 میلی لیتر
کالری 182 کیلوژول
چربی کل 0 گرم
چربی های اشباع شده 0 گرم
کل کربوهیدرات ها 10 گرم
کل قندها 9.6 گرم
فیبر رژیمی 0.6 گرم
پروتئین 0 گرم
نمک 6 میلی گرم