Close
Search
Searching...
No results
    خط تولید نوشابه Brio

    خط تولید نوشابه Brio

    بریو Brio یک نوشیدنی گازدار با طعم تلخ و شیرین است که در دهه 1930 در ایتالیا تولید شد.
    Brio توسط سه مهاجر ایتالیایی به نام های ایلیو جوزپه و آنجلو در تورنت ، کانادا، در سال 1959 ایجاد شد.
    این سه شریک تعدادی نوشیدنی از جمله میو، گزوزا لیموآهک و بریو را تولید کردند و یک خط بطری مستعمل در مرکز شهر تورنتو به قیمت 4500 دلار در سال 1959 خریداری کردند.
    این شرکت در اواسط دهه 1960 به نورث یورک نقل مکان کرد.
    این نوشیدنی به یک نوشیدنی محبوب در انتاریو تبدیل شده ، به ویژه در میان مهاجران ایتالیایی، که به عنوان یک نشانگر هویت برای جمعیت مهاجر ایتالیایی در کانادا عمل می کند.
    بریو نوشیدنی کمی تلخ تر از چینوتویی است که بر اساس آن ساخته شده است
    در آوریل 2018، هیئت کنترل مشروب انتاریو یک نسخه الکلی از Brio مخلوط با ودکا را راه اندازی کرد.